Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σκύδρας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς την επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ ΣΠΥΡΙΔΗΣ για την ευγενική της χορηγία σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Η δωρεά της επιχείρησης σας αποτελεί ανάσα ανακούφισης στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η χώρα μας, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα τη δύσκολη επιβίωση των Αθλητών. Η κίνηση σας αυτή αποτελεί, όχι μόνο δείγμα γενναιοδωρίας, αλλά και κοινωνικής ευθύνης για όσους μπορούν να προσφέρουν.

Η ευγενική χορηγία περιλαμβάνει την πληρωμή των εξόδων συμμετοχής σε αγώνες μοτοσυκλέτας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (moto cross, enduro, scrabble) σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας (κατηγορίας ΜΧ65 ΜΧ85 ΜΧ125, ΕΝ ΕJunior Sprint ).

Ευχαριστούμε από καρδιάς. Με εκτίμηση Α.ΜΟ.Σ.Σ

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.