Ο Vince Friese είναι ένας δυναμικός αναβάτης, σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί πρώτης γραμμής αν και τα τελευταία χρονιά συμμετέχει ανελλιπώς σε όλα τα κυρίως γεγονότα με παρουσίες και στην πρώτη δεκάδα αλλά τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σίγουρα ένας αναβάτης που δεν μπορείς να τον ξεχάσεις ούτε και να τον υποτιμήσεις.

Οι πολύ καλές του εκκινήσεις και ο δυναμισμός του να πετύχει μία καλή εμφάνιση, έχει βάλει αρκετές φορές τους συναθλητές του σε περιπέτειες με τελευταίο θύμα του τον Justin Barcia. Ας πάμε να θυμηθούμε κάποιες από αυτές τις στιγμές.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.