Ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος Maxxis FIM Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SuperEnduro πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία προσφέροντας απίστευτο θέαμα, μεγάλες μάχες, και ανατροπές με την κυριαρχία του Colton Haaker.

Ο Colton HAAKER (HVA) μετά τη νίκη του στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ξεκίνησε τον δεύτερο με σκοπό να επαναλάβει τη νίκη. Στην τελική ευθεία του τερματισμού οι δύο αναβάτες Colton και Blazusiak πήδηξαν το άλμα του τερματισμού μαζί, ήρθαν σε επαφή και πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού με τον πιο εντυπωσιακό και τρομακτικό τρόπο έχοντας πτώση και οι δύο. Τελικά ο HAAKER κατόρθωσε να περάσει τη γραμμή του τερματισμού, ενώ ο Βlazusiak όχι.

Δείτε στο παρακάτω video την απίστευτη στιγμή των δύο αναβατών.

Αναλυτικά αποτελέσματα και Race Report του αγώνα ΕΔΩ.

Video με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.