Ο Pablo Quintanilla στο τελευταίο στάδιο του Rally Dakar 2019 και θέλοντας να καλύψει την διαφορά του απο τον Toby Price για την νίκη του σταδίου και του στέμματος, είχε μία άσχημη πτώση. 

Ο  Quintanilla ξεκίνησε την τελευταία ημέρα με ένα λεπτό διαφορά απο τον Price. Αυτό σήμαινε πως αν έπαιρνε την νίκη του σταδίου με πάνω απο ένα λεπτό διαφορά θα ήταν και ο πρωταθλητής του 2019.

Ξεκινώντας πολύ δυναμικά την ημέρα στο δέκατο έκτο χιλιόμετρο ο αναβάτης της Husqvarna, σε ένα αμμόλοφο δεν έκοψε ταχύτητα όσο θα έπρεπε και την τελευταίο στιγμή αποφάσισε να κάνει άλμα.

Αυτό το άλμα δεν είχε και την καλύτερη προσγείωση μέσα στην άμμο με αποτέλεσμα να έχει μία αρκετά δυνατή πτώση. Στη συνέχεια κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα, αλλά χάνοντας αρκετό χρόνο.

Ο αναβάτης της Husqvarna τελικά τερμάτισε στην 22η θέση του τελευταίου σταδίου και στην 4η της τελικής κατάταξής.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την άτυχη στιγμή του αναβάτη, που ίσως να του στέρησε και το στέμμα του 2019.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.