Αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε στις Χώρα μας και συγκεκριμένα στις Σέρρες ο τέταρτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro 2019 προσφέροντας θέαμα στους παρευρισκόμενους και κίνητρο για τους Έλληνες αναβάτες.

Η ομάδα τους Serres Offrod Premio, αν και σε πολύ σύντομο χρόνο, κατάφερε και έφερε εις πέρας ένα αγώνα με τις καλύτερες κριτικές απο όλους τους αναβάτες. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα απο τον αγώνα.

Super Test

Highlights Day 1

Highlights Day 2

Αναλυτικά αποτελέσματα Super Test, Day 1, Day 2

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.