Ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2016 πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Νέας Γωνιάς (Λάκωμα) την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα του αγώνα με τα μάτια των αναβατών, Παπά Σωτήρη #89 που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία ΜΧ2 και βρίσκετε δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, και Νίκο Μαργαρίτη #141 που τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία ΜΧopen και βρίσκετε πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Σωτήρης Παπάς #89 Κατηγορία ΜΧ2 Α΄ Σκέλος:
Σωτήρης Παπάς #89 Κατηγορία ΜΧ2 B’ Σκέλος:
Νίκος Μαργαρίτης #141 Κατηγορία ΜΧopen Α’ Σκέλος:

Λ. Ιωαννίδης

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.