Η ΛΑΜΣ και το Serres offroad Premio, με την έγκριση της FIM, της ΑΜΟΤΟΕ και της ABC θα διοργανώσουν τον τέταρτο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Enduro 2019.

O Αγώνας θα διεξαχθεί το τριήμερο 14 με 16 Ιουνίου 2019. Το κέντρο του αγώνα και τα paddock θα βρίσκονται στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Σύντομα θα ανακοινωθεί πλήρες πρόγραμμα του αγώνα και των ειδικών διαδρομών που θα περιλαμβάνει.

Ο τέταρτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος μεταφέρετε από την Κορσική στις Σέρρες μετά την δήλωση αδυναμίας τέλεσης του αγώνα από την γαλλική ομοσπονδία και την τοπική λέσχη.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε με τους υπευθύνους της Λ.Α.Μ.Σ. μας ανέλυσαν τα σχεδία τους για το αγώνα και για κάποιες διαφοροποιήσεις που ετοιμάζουν με τους έως τώρα αγώνες του παγκοσμίου.

Το κέντρο του αγώνα θα βρίσκετε στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών οπού θα πραγματοποιηθεί και το SUPERTEST της Παρασκευής. Το Σάββατο και την Κυριακή θα υπάρχουν δυο ειδικές σε κάθε γύρο με την ENDURO να βρίσκετε στην γνωστή περιοχή στο ρέμα του Aϊ-Γιώργη, ενώ στην Ραχωβίτσα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη ειδική που θα είναι τύπου EXTREME. Η διαφοροποίηση από όλους τους προηγουμένους αγώνες της σειράς θα είναι ότι στο τέλος κάθε ημέρας θα υπάρχει στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ένας αγώνας MOTOCROSS με τους αναβάτες χωρισμένους ανάλογα με την κατηγορία τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι…

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.