Μετά από πολυάριθμες συνομιλίες μεταξύ FIM, FMI και της τοπικής οργανωτικής επιτροπής του International Six Days Enduro 2020, αποφασίστηκε να αναβληθεί η εκδήλωση για τον ίδιο μήνα του 2021, λόγο της παγκόσμιας κατάστασης που επικρατεί με την νόσο COVID-19.

Η 95η έκδοση των FIM Six International Enduro Days θα διεξαχθεί από τις 30 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2021, με την 5η έκδοση του FIM Vintage Enduro Trophy να διεξάγεται παράλληλα από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου μεταξύ Λομβαρδίας και Πιεμόντε. Λεπτομέρειες σχετικά με τις καταχωρίσεις θα κυκλοφορήσουν τους προσεχείς μήνες με περισσότερες πληροφορίες.

Στην πολύχρονη ιστορία του είναι η τρίτη φορά που αναβάλλεται αγώνας, με τις δυο προηγούμενες να είναι πριν τον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ιστορικά το International Six Days Enduro είναι ένας από τους παλαιότερους θεσμούς της μοτοσυκλέτας με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται το 1913 και μόνο τα διαστήματα 1914-19 και 1939-46 να μην πραγματοποιούνται αγώνες.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.