Λίγες ώρες πριν η TM Racing Hellas έκανε μία ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας για τον 6ο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά φέτος στην ίδια τοποθεσία, στην Προσοτσάνη Δράμας. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της ομάδας.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΜοτοCross 2020, και το χαστούκι που φάγαμε στην μούρη, καλά να πάθουμε τα ζήταγε ο κ@λος μας, από την θλιβερή κατάσταση που ακόμα υπάρχει στον χώρο αυτό, δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες αστυνομικου και ψυχιατρικού ενδιαφέροντος ούτε εισαγγελείς ούτε ψυχίατροι είμαστε αλλά θα μείνουμε στη τελευταία απόφαση της ΑΜΟΤΟΕ να (ξανά + ξανά) ξανά μεταφέρει τον επόμενο αγώνα του κακόμοιρου πρωταθλήματος στην Δράμα και στην πίστα της Προσοτσανης.

Στο Ελληνικό Πρωτάθλημα συμμετέχουν (ενεργά) προς τιμήν τους 2 μεγάλες εισαγωγικές εταιρείες μοτοσυκλετών η Yamaha η ΚΤΜ/Husqvarna και μια μικρή, η δική μας με την ΤΜRacing. H μεν πρώτη, από την αρχή ήταν υπέρ των 2 αγώνων που έγιναν εκεί μετά την ξανά έναρξη του πρωταθλήματος τον Ιούλιο και η δε δεύτερη ήταν υπέρ με επιφυλάξεις (που αλήθεια δεν ξέρουμε αν τελικά έμειναν ικανοποιημένοι, μάλλον ναι γιατί ξαναπάνε ) και η δική μας που ήταν εντελώς αντίθετη με την ιδέα και δεν πήγαμε ( κανέναν μάλλον δεν ενδιαφέρει και μάλλον έτσι πρέπει). Πάλι είμαστε απόλυτα αντίθετοι με την ιδέα/προκήρυξη του αγώνα και πάλι δεν θα ξαναπάμε απλά και καθαρά.

Αυτό που μας κάνει όμως να επικοινωνήσουμε δημόσια είναι ότι δεν μπορούμε να αρνηθούμε στον Νίκο που θέλει να συμμετέχει στον αγώνα να πάει, αν και πιστεύουμε ότι με αυτή την απόφαση του ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ να δικαιώνει.

Εμείς σαν ομάδα στην αρχή της χρονιάς κάναμε έναν υπολογισμό για τα έξοδα μας, την προβολή που θα έχουμε, πάντα με συνάρτηση την τοποθεσία του κάθε αγώνα, καταλαβαίνουμε την κατάσταση του Covid και καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να ξαναξεκινησουμε αλλά όχι έτσι, χωρίς σχέδιο και χωρίς απολύτως καμία συνέχεια (επειδή τα σχόλια πάλι θα είναι πολλά, ευχαριστούμε που μας διαβάζετε, προσπαθήστε να μας καταλάβετε κιόλας).

Έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

  • Ξέρουμε ακριβώς τι γνώμη έχουν για την πίστα κάποιοι άνθρωποι με τεράστια εμπειρία που κάλεσαν εκεί
  • Ξέρουμε ακριβώς πως γίνετε ένας αγώνας ΜΧ
  • Ξέρουμε ακριβως πως γίνετε ένας αγώνας (η 3 αγώνες) με πρωτόκολλο COVID
  • Ξέρουμε ακριβώς …γιατί τι πράγμα μιλάμε

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας TheFamily MotorSport / TMRGreece Racing Team

Mια σημαντική λεπτομέρεια, το μικρή εταιρεία κολλάει στο οικονομικό και στις πωλήσεις όχι στα αποτελέσματα στους αγώνες. Οι 2+1 οδηγοί μας και οι μοτοσυκλέτες μας στην Ολυμπία (3 βάθρα) νομίζουμε ότι το έδειξαν …. και που ‘στε ακόμα !! ……ραντεβού το 2021

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.