Ο Αλέξης Ζώρας συνεχίζει ακάθεκτος για τον τίτλο της Enduro GP στο πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro, μετά την τέταρτη νίκη στην Βέροια.

Ο αναβάτης της ΚΤΜ έχοντας το αήττητο στην κατηγορία Ε2 του πανελληνίου πρωταθλήματος, έχει βάλει πλώρη και για τον τίτλο της enduro GP. Κερδίζοντας την γενική στον αγώνα της Βέροιας κατάφερε και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά απο προσεκτική οδήγηση στον πρώτο γύρο, ξεκίνησε να κατεβάζει χρόνους απο ειδική σε ειδική και επιβλητικά με τον ταχύτερο συνολικό χρόνο της ημέρας ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί της κατηγορίας του αλλά και της Γενικής.

Αλέξης Ζώρας: Κατάφερα και πήρα ακόμα μία νίκη στην κατηγορία μου και την τέταρτη της Enduro GP στη Βέροια. Αυτό με φέρνει μπροστά βαθμολογικά. Στον επόμενο και τελευταίο διήμερο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Σπερχειάδα ελπίζω να έχω ακόμη μία καλή εμφάνιση και να κατακτήσω και την Enduro GP. Ο αγώνας της Βέροιας ήταν σε γενικές γραμμές καλός, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και είχα συγκεντρωθεί στο στόχο μου που ήταν η νίκη της Γενικής.    

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.