Το Σαββατοκύριακο 3 κ 4 Οκτωβρίου σας περιμένουμε στη μαρίνα Ξυλοκάστρου όπου θα στηθεί παζάρι με παρουσιάσεις νέων Μότο και αξεσουάρ μοτοσικλετών.

Σάββατο απόγευμα το πιστάκι της λέσχης περιμένει όλους μας για γνωριμία και παιχνίδι με νέα Μότο. Την Κυριακή από νωρίς δεχόμαστε τα καύσιμα του ανεφοδιασμού και με εκκίνηση από τις 9 πμ έως τις 11 πμ θα γίνει ΕΝΤΟΥΡΟΒΟΛΤΑ 91 km στον ορεινό όγκο του δήμου μας !! Στα 50 km θα στηθεί ο ανεφοδιασμός των μοτοσικλετών!

Για όσους φίλους έρθουν για 2 διανυκτερεύσεις η λέσχη έχει έρθει σε επαφή με το HOTEL KYANH AKTH KAI ME TO SETTE SUITES AND APARTMENTS και SUGAR HOME όπου διαθέτουν τα δωμάτια τους προς 90€ με πρωινό για 2 νύχτες και 55€ το δωμάτιο για 1 νύχτα με πρωινό, τους ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια τους.

Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για κάθε αναβάτη.

Η απόσταση από την Αθήνα είναι 110km.

Η διαδρομή είναι μέτριας δυσκολίας με προσθήκη απαιτητικών εναλλαγών (pro ) για όσους επιθυμούν.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία !!!

Σας περιμένουμε όλους με πρωταρχικό μας μέλημα την ασφάλεια όλων μας τόσο στο χώρο εκκίνησης (μάσκες, αποστάσεις, απολυμαντικά), όσο και στη διαδρομή με μέλη της λέσχης και ασθενοφόρο δίπλα σας για ότι μπορεί να χρειαστεί !!!

Τηλ επικοινωνίας 6972002275 Ανδρέας

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.