Στο πρωτάθλημα motocross Βορείου Ελλάδος 2019 που έκανε την πρεμιέρα του στην Πίστα της Βισαλτίας το παρόν έδωσε ο νεαρός αναβάτης απο την Θεσσαλονίκη Ράδος Ανέστης.

Μετά απο αποχή λίγων ετών και τη νέα συνεργασία με το κατάστημα Γλυκογιάννης Service Moto όπου και του παραχωρεί μοτοσυκλέτα για την  συμμετοχή του στο πρωτάθλημα ο Ράδος συμμετείχε στον πρώτο αγώνα ΜΧ βορείου Ελλάδος.

Η αποχή απο τους αγώνες δεν στάθηκαν εμπόδιο στο να πάρει την εκκίνηση του πρώτου σκέλους και να κάνει μία μικρή διαφορά στους δύο πρώτους γύρους, όπου μια άτυχη στιγμή είχε σαν αποτέλεσμα την πτώση. Εμφανώς τραυματισμένος συνέχισε και κατάφερε να τερματίσει έκτος. Στο δεύτερο σκέλος αποφάσισε να στηθεί στην μπάρα εκκίνησης οδηγώντας για την συλλογή βαθμός, για την συνέχεια του πρωταθλήματος τερματίζοντας έβδομος και έβδομος στο σύνολο.

Ράδος Ανέστης #97: Μετά απο καιρό αποχής απο τους αγώνες αποφάσισα να συμμετέχω φέτος στο πρωτάθλημα motocross Βορείου Ελλάδος. Η επαφή με τη νέα μοτοσυκλέτα που μου παραχωρεί το κατάστημα Γλυκογιάννης Service Μοτο είναι πολύ καλή, αν και με λίγες ώρες προπόνησης ήμασταν έτοιμοι για τον αγώνα. Στην Εκκίνηση του πρώτου σκέλους ξεκίνησα καλά, απο την δεύτερη στροφή άρχισα να κάνω διαφορά απο τους υπόλοιπους αναβάτες. Στην προσπάθειά μου να κάνω κάνω μία διαφορά ασφαλείας είχα μία πτώση όπου έχασα αρκετό χρόνο. Συνέχισα τερματίζοντας στην πρώτη εξάδα. Στο δεύτερο σκέλος αποφασίσαμε να πάρω εκκίνηση για να μαζέψω όσους βαθμούς μπορώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που είναι δίπλα και έιναι οι:

Moto Parts Γλυκογιάννης Service‎
‎Raffaele‎
‎Blue Fox ‎
Mpousinis Avin
‎Φρέσκα Φρούτα Α‎.‎Τσοχατζης
‎Motul ‎
Inder Cars
Enduro-fighter.gr‎

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.