Ο χώρος του Τρικαλινού Motocross – και οχι μόνο – είναι από σήμερα πιο φτωχός …!!!

Υπάρχουν στιγμές που η ησυχία, μας προκαλεί υπερβολική φασαρία..!!!  Αυτό ακριβώς αισθανόμαστε τώρα, Φίλε- Αδερφέ Μάκη. Στο άκουσμα της είδησης του πρόωρου χαμού σου επικράτησε η απόλυτη ησυχία αλλά μέσα μας γίνεται μεγάλος πανικός. Ένα ΓΙΑΤΙ που δεν θα απαντηθεί ΠΟΤΕ ..!!! Δεν θα ξανανταμώσουμε στο Πρίνος – που τόσο πολύ αγάπησες – ούτε στο πιστάκι στο Ρίζωμα. Θα μας λείψει η παρέα, τα γέλια, τα πειράγματα και το “χρονομετρακι σου” που είχες για να μας προπονείς..!!!! Κάποιος από εκεί ψηλά ζήλεψε και σε ήθελε για την δικιά του προπόνηση. Θα σε έχουμε για πάντα μέσα στην καρδία μας και να μας προσεχείς από εκεί ψηλά.. Μας λείπεις ήδη αλλά θα είσαι για πάντα “κοντά” μας.

Το Δ.Σ της ΜΟ.ΛΕ.Κ  , αλλά και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά , απευθύνουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.