Δελτίο τύπου

Η ΛΑΒΩΜΕΝΗ HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Στο βάθρο της MX2 o Αλέξης με την Husqvarna FC 250

Ο αγώνας στην πίστα του Πρίνου Τρικάλων αποτέλεσε μια νέα αρχή για τον Πρωταθλητή του 2019 στην κατηγορία MX2 Αλέξη Γεωργαντά.

#21 – Αλέξης Γεωργαντάς Husqvarna FC 250

Ο αθλητής της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM με ένα άριστα προετοιμασμένο HUSQVARNA FC250 πρωταγωνίστησε και στα δύο σκέλη.

#21 Αλέξης Γεωργαντάς – HUSQVARNA FC250
Ο περσινός Πρωταθλητής της κατηγορίας MX2 κέρδισε την πρώτη θέση στο Α΄ σκέλος και τη δεύτερη στο B΄ ισοβαθμώντας με τον νικητή του αγώνα των Τρικάλων. Ο Γεωργαντάς, μετά το μέτριο ξεκίνημα στις Σέρρες, έδειξε πως θα είναι και πάλι από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου στην απαιτητική κατηγορία της MX2. Με “όπλο” την HUSQVARNA FC 250 και με πολύτιμο βοηθό την εμπειρία της ομάδας HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM, η προσπάθεια και η προετοιμασία για τους επόμενους αγώνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

2ος ΜΧ2 (1ος Α΄ Σκέλος – 2ος Β΄ Σκέλος)
“Το τέλος του δεύτερου αγώνα μας βρίσκει απόλυτα ικανοποιημένους. Οι βαθμοί που πήραμε θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο πρώτο σκέλος με μέτρια εκκίνηση κατάφερα να
προσπεράσω γρήγορα και να βρεθώ στη δεύτερη θέση. Με τις σωστές ρυθμίσεις στη HUSQVARNA FC250 βρέθηκα πρώτος μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία και τερμάτισα στην πρώτη θέση. Στο δεύτερο
σκέλος η μέτρια εκκίνηση έκανε τον αγώνα μου δύσκολο. Μετά από πολλές μάχες, κατάφερα να φτάσω στη δεύτερη θέση όπου και τερμάτισα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και δίνουμε ραντεβού για τον επόμενο αγώνα στη Χαλκιδική.”

Τραυματίας ο Άρης Τσαρνάς – Περαστικά Άρη!

#91 Άρης Τσαρνάς – HUSQVARNA FC 450 ROCK STAR EDITION
Ο Άρης Τσαρνάς, ο αναβάτης της ομάδας στην ΜΧ1, εξαιτίας τραυματισμού δεν μπόρεσε να δώσει ‘‘το παρών’’ στον αγώνα του Πρίνου.

“Μετά τον τραυματισμό μου στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2020 στις Σέρρες, οι ενοχλήσεις στον ώμο δεν με άφησαν να συμμετάσχω στα Τρίκαλα. Θα χρειαστώ ακόμα
περισσότερο χρόνο αποθεραπείας. Με την ομάδα μου αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε για να μη
χειροτερέψει η κατάσταση. Ελπίζω να είμαι έτοιμος στον επόμενο αγώνα. Ευχαριστώ όσους είναι στο πλευρό μου τη φετινή χρονιά και τους φίλους του αθλήματος για τη συμπαράστασή τους.”

Ο επόμενος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΜΧ, που ήταν προγραμματισμένος για τις 28 και 29 Μαρτίου στην πίστα Νέας Γωνιάς στη Χαλκιδική, αναβάλλεται λόγω του κορωνοϊού.
Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί από την A.MOT.O.E.

 

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.