ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 5ο ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΠΜΧ 2020

Μετά την υπαναχώρηση του Α.Σ. ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. της διοργάνωσης του 5ου αγώνα για το ΠΠΜΧ 2020, το μόνο σωματείο στη Ν. Ελλάδα που αναλαμβάνει διοργάνωση αγώνα είναι το Α.Σ. Α.Ο.Λ.Μ.Ο. Έτσι λοιπόν ο 5ος αγώνας του ΠΠΜΧ 2020 θα διεξαχθεί στην πίστα του Πλατάνου Αρχαίας Ολυμπίας από το αθλητικό σωματείο Α.Ο.Λ.Μ.Ο. την ίδια ημερομηνία (5 και 6 Σεπτέμβρη) με τις ίδιες κατηγορίες που αναφέρονται στην προκήρυξη του Πρωταθλήματος και χωρίς θεατές.
Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.