Ο Levi Sherwood με διπλό backflipped γράφτηκε στο βιβλίο των ρεκόρ Red Bull X-Fighters’ με άλματα που αψηφούν τη βαρύτητα και μια ισχυρή απόδοση κερδίζοντας την 16η έκδοση του Las Ventas μπροστά σε περίπου 20.000 θεατές την Παρασκευή.

Winner Levi Sherwood of New Zealand celabrates his victory ahead of Josh Sheehan of Australia and Taka Higashino of Japan at the Red Bull X-fighters in Madrid, Spain on July 7, 2017.

Ο Νεοζηλανδός έγινε ο πρώτος αναβάτης FMX που εκτέλεσε τέλεια δύο διπλά backflip combos σε μια ενιαία πορεία, κάνοντας ένα άψογο τελικό για να κερδίσει. Σε μια αξέχαστη νύχτα του freestyle motocross στην αρένα ταυρομαχίας της Μαδρίτης, της Αυστραλίας ο Josh Sheehan πήρε τη δεύτερη θέση και ο Ιάπωνας Taka Higashino ήταν τρίτος, ενώ ο Adam Jones απο τις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν τέταρτος.

Red Bull X-Fighters Madrid – Τελικά Αποτελέσματα:

1. Levi Sherwood (NZL)
2. Josh Sheehan (AUS)
3. Τάκα Higashino (JPN)
4. Adam Jones (ΗΠΑ)
5. Luc Ackermann (GER)
6. Ο Dany Torres (ESP)
7. Clinton Moore (AUS)
8 . Maikel Melero (ESP)
9. Christian Meyer (ESP)
10. Rob Adelberg (AUS)
11. Harry Bink (AUS)
12. Fred Κυρίλλου (BRA)

Παρακολουθήστε ολόκληρο τον αγώνα του Red bull X-FIGHTERS που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη με μεγάλο νικητή τον Levi Sherwood.

Λ. Ιωαννίδης

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.