Η τρίτη ημέρα του Red bull Romaniacs για το 2018 βρήκε τον Wade Young για ακόμη μία φορά νικητή συνεχίζοντας να ηγείται του αγώνα.

Μετά απο μία ακόμα δύσκολη ημέρα οι Wade Young και Manni Lettenbichler συνεχίζουν την πολύ καλή τους εμφάνιση στο φετινό Romaniacs me ton Wade να ξεκινάει αύριο την τελευταία ημέρα του αγώνα ως πρωτοπόρος με μόλις 4 λεπτά πίσω του τον Manni Lettenbichler. Ο Jonny Walker σήμερα τερμάτισε στην τρίτη θέση και βρίσκετε επίσης τρίτος στη γενική κατάταξη με 17 λεπτά διαφορά. Στην τέταρτη, πέμπτη και έκτη θέση της ημέρας τερμάτισαν οι Alfredo Gomez, William Bolt και Mario Roman που δεν φαίνεται να μπορούν να διεκδικήσουν την συνολική νίκη.

Δύο απο του καλύτερους αναβάτες των extreme enduro, οι Graham Jarvis και Taddy Blazusiak σήμερα αποχώρισαν απο τον αγώνα και απο την διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Στην κατηγορία Iron o Έλληνας αναβάτης Βασίλης Στεργιόπουλος στην σημερινή ημέρα του αγώνα συνέχισε την ανοδική του πορεία τερματίζοντας στην 25η θέση ανεβαίνοντας στην 28η θέση της γενικής κατάταξης. Νικητής στην κατηγορία ο Mindaugas Simkevicius και σήμερα που έχει χτίσει μία διαφορά ασφαλείας 1 ώρας και 50 λεπτών απο τον δεύτερο Antanas Lucinskas.

Αποτελέσματα 3ης ημέρας ΕΔΩ.

Γενικής κατάταξη μετά την τρίτη ημέρα ΕΔΩ.

Λ. Ιωαννίδης

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.