Η δεύτερη ημέρα του αγώνα Red Bull Romaniacs ξεκίνησε σήμερα το πρωί με τους πρώτους αναβάτες να εκκινούν στις 6:30 για μια δύσκολη ημέρα.

Οι αγωνιζόμενοι είχαν μια δύσκολη πρώτη ημέρα, εξαντλητική, υγρή, κρύα και λασπώδη. Οι καιρικές συνθήκες είχαν δυσκολέψει το έργο των αναβατών, αλλά αυτοί κατάφεραν να το βγάλουν εις πέρας. Αυτή ήταν η μία απο τις τέσσερις, σήμερα ξεκίνησαν για την δεύτερη μέρα όπου κανείς δεν προέβλεπε σε μια τέτοια ημέρα. Δύσκολο τερέν, λασπωμένο, αλλά ευτυχώς η βροχή και η ομίχλη δεν υπήρχαν. Επίσης, όπως είχε ανακοινωθεί απο χτες το βράδυ, η διαδρομή είχε αλλάξει λόγο “κακών καιρικών φαινομένων” με τις διαδρομές να παραμένουν τεχνικές απαιτώντας καλές οδηγικές ικανότητες για την κατηγορία Bronze και Iron. 

Το τερέν γνώριμο για τους Manuel Lettenbichler, Wade Young και Jonny Walker όπου έδωσαν μάχη για την πρώτη θέση. Οι τρεις αναβάτες οδήγησαν απο το πρωί φτάνοντας στα σημεία ελέγχου σχεδόν μαζί. Μετά το σημείο εξυπηρέτησης οι Wade Young και Jonny Walker έκαναν μία μικρή διαφορά συνεχίζοντας οι δυο τους τη μάχη για την νίκη στα δύσκολα τμήματα όπως το “Dragon spike”, “Straja rock garden” και το “Bikini Hill”. 

Την νίκη της δεύτερης ημέρας κατάφερε και πήρε ο Wade Young με τον Jonny Walker να είναι στη δεύτερη θέση μόλις λίγα δευτερόλεπτα πίσω, και στην τρίτη θέση να μένει τελικά ο Manuel Lettenbichler. Ο Wade Young με την σημερινή νίκη είναι ο ηγέτης του αγώνα με τον Manuel Lettenbichler να είναι δεύτερος και ο Jonny Walker στην τρίτη θέση.

Ο Taddy Blazusiak τερμάτισε 4ος την ημέρα και είναι 5ος στην κατάταξη, ο Paul Bolton τερμάτισε στην 5η θέση και είναι 7ος, ο Billy Bolt τερμάτισε 6ος και είναι 6ος, με τον Graham Jarvis να τερματίζει 7ος και να είναι τέταρτος στη γενική κατάταξη.

Στην κατηγορία Silver νικητής της ημέρας είναι ο Michael Walkner μπροστά απο τους Dieter Rudolf και Robert Nowak.

Στην κατηγορία Bronze ο Γάλλος Jean-Michel Vigand πήρε την νίκη με τους Kiwi Norman Thomas και Jond Christophe να τερματίζουν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Ο Βασίλης Στεργιόπουλος στην κατηγορία Iron μετά απο μία δύσκολη και απαιτητική ημέρα κατάφερε και τερμάτισε στην 24 θέση καταφέρνοντας να κερδίσει ακόμα 3 θέσεις στη γενική κατάταξη, ανεβαίνοντας στην 30η θέση. Νικητής στην κατηγορία την δεύτερη ημέρα είναι ο Mindaugas Simkevicius που συνεχίζει να είναι πρώτος στη γενική κατάταξη της; κατηγορίας.

Αποτελέσματα δεύτερης ημέρας ΕΔΩ.

Γενικής κατάταξη μετά την δεύτερη ημέρα ΕΔΩ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.