Η πρώτη ημέρα του Red Bull Romaniacs 2018 και τέταρτου γύρου του Enduro Super Series βρίσκει τον Manuel Lettenbichler να ηγείται του αγώνα με τον Wade Young να είναι μόλις 3 λεπτά πίσω του και τον Jonny Walker να ακολουθεί στην τρίτη θέση. Ο Έλληνας αναβάτης που συμμετέχει στον αγώνα στην κατηγορία Iron, ξεκίνησε απο την 44η θέση καταφέρνοντας να τερματίσει 33ος.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας.

Αποτελέσματα 1ης ημέρας κατηγορία Gold:  

 Αποτελέσματα 1ης ημέρας κατηγορία Silver:

Αποτελέσματα 1ης ημέρας κατηγορία Bronze:

Αποτελέσματα 1ης ημέρας κατηγορία Iron:

Λ. Ιωαννίδης

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.