Ο Sam Sunderland μετά την κακή 6η ημέρα με την 12η θέση, επέστρεψε με νίκη την 7η ημέρα του Rally Dakar και την 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο αναβάτης της KTM Sunderland στα πρώτα χιλιόμετρα της 7ης ημέρας ήταν πίσω ξεκινώντας 23 λεπτά διαφορά απο τον πρώτο, αλλά στη συνέχεια πήρε την πρωτοπορία και την νίκη της ημέρας ανεβαίνοντας στην 4η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο αναβάτης της Honda Ricky Brabec οδήγησε τον αγώνα στα πρώτα χιλιόμετρα αλλά καθυστέρησε λόγω ομίχλης, με τον Sunderland να παίρνει τα ινία.

Ο χιλιανός αναβάτης της Honda Jose Ignacio Cornejo κατάφερε να ακολουθήσει τον Sunderland τερματίζοντας στη δεύτερη θέση με διαφορά 1 λεπτό και 51 δευτερόλεπτα.

Ο Ricky Brabec Τερμάτισε τελικά στην τρίτη θέση παίρνοντας το συνολικό προβάδισμα από τον Pablo Quintanilla, που τερμάτισε στην 14η θέση και έπεσε στην 5η της γενικής.

Ο αναβάτης της ΥΑMAHA Adrien van Beveren τερμάτισε στην 4η θέση ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της γενικής.

Στην πέμπτη και έκτη θέση τερμάτισαν οι Luciano Benavides και Andrew Short.

Οι μεγάλοι χαμένοι της 7ης ημέρας ήταν οι Kevin Benavides και Quintanilla τερματίζοντας 19 και 21 λεπτά αντίστοιχα πίσω απο τον πρώτο, πέφτοντας στην 5η και 6η θέση της γενικής κατάταξης.

Αποτελέσματα 7ης Ημέρας Top 10:

Γενική κατάταξη μετά την 6η Ημέρα Top 10:

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.