Την δεύτερή του νίκη στο φετινό Dakar κατάφερε και πήρε ο Xavier De Soultrait στο 5ο stage, με τον Ricky Brabec να συνεχίζει να είναι στην κορυφή της γενικής κατάταξης. 

Στην δεύτερη θέση με 9 δευτερόλεπτα διαφορά τερμάτισε ο Matthias Walkner ανεβαίνοντας στην γενική κατάταξη στην τέταρτη θέση.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Lorenzo Santolino βρισκόμενος στις πίσω θέσεις της γενικής.

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Adrien Van Beveren που έχασε μία θέση στη γενική πέφτοντας στην πέμπτη. 10 δευτερόλεπτα πίσω τερμάτισε ο Andrew Short στην πέμπτη θέση, με τον Kevin Benavides να κλείνει την πρώτη εξάδα.

O αναβάτης της KTM Sam Sunderland θα μπορούσε να είνα ιο νικητής της ημέρας, αλλά προτίμησε να χάσει περίπου 10 λεπτά βοηθώντας τον τραυματισμένο Paulo Goncalves, τερματίζοντας στην 14η θέση.

Ο αναβάτης Honda Goncalves μετά την πτώση του στο 155 χιλιόμετρο και τον τραυματισμό του στο δεξί χέρι και στο κεφάλι αναγκάστηκε να αποχωρίσει.

Στην γενική κατάταξη μετά το πέρας της πέμπτης ημέρας πρωτοπόρος συνεχίζει ο Ricky Brabec μπροστά απο τους  Pablo Quintanilia και Toby Price που δεν είχαν καλή ημέρα τερματίζοντας στην 12η και 8η θέση αντίστοιχα.

Αποτελέσματα 5ης Ημέρας Top 10:

Γενική κατάταξη μετά την 5η Ημέρα Top 10:

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.