Έφυγε απο την ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών ένας ακόμα φίλος του Motocross μετά απο μάχη που έδινε εδώ και μέρες στην ΜΕΘ Τρικάλων για να κρατηθεί στη ζωή απο τον κορονοϊό. 

Ο Μάκης ηταν γνωστός και για την ενασχόλησή του με τους αγώνες motocross και μπροστάρης στην δημιουργία της πίστας στην περιοχή του Πρίνου ενώ και ο ίδιος συμμετείχε σε αγώνες. Οικογενειάρχης με 2 παιδιά διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων στο Δέλτα της Οδού Καλαμπάκας και ήταν αγαπητός σε όλους. Καλό ταξίδι φίλε Μάκη.

Συλλυπητήρια στους συγγενείς στη σύζυγο και στις δύο ανήλικες κόρες του.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.