Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο τελευταίος αγώνας Enduro ήταν ιδιαίτερος με τους αναβάτες των δυο περιφερειακών πρωταθλημάτων να αγωνίζονται στις ίδιες συνθήκες, αυτή την φορά μαζί με το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Δυστυχώς η πρωτοποριακή σκέψη που μόνο οφέλη έχει να δώσει στο χώρο δεν στηρίχθηκε από πολλούς αναβάτες των περιφερειακών πρωταθλημάτων.

Νικητής της άτυπης γενικής στο νοτίου και πρώτος όλων των περιφερειακών πρωταθλημάτων ο τοπικός ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ στην μοναδική του φετινή εμφάνιση, με τους ΝΙΚΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΘΕΟ∆ΟΣΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ να έχουν μία όμορφη μάχη για την δεύτερη θέση και τον τίτλο στην Ε2. Στο πρωτάθλημα βορείου ο νεαρός ΖΙΑΓΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να είναι ο ταχύτερος όλων στο βορείου με τον έμπειρο ΤΡΑΝΤΖΑ ΜΙΧΑΗΛ να αντιμετωπίζει προβλήματα από τα μέσα της ημέρας με τα φρένα του κόβοντας ρυθμό και τερματίζοντας τελικά δεύτερος αν και αρχικά βρέθηκε να οδηγεί και τα δυο περιφερειακά πρωταθλήματα. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο πάντα υπολογίσιμος ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Πρωτάθλημα Nοτίου Ελλάδος:

Μετά τον αγώνα της Σπάρτης και την ακύρωση του ∆ΙΑΛΙΑΤΣΗ ΙΩΑΝΝΗ η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη με τον ΚΟΛΕΥΡΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛ να θέλει μόνο τον τερματισμό για να στεφθεί πρωταθλητής. Η παρουσία του περσινού πρωταθλητή ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ∆ΗΜΗΤΡΗ έδωσε μεγαλύτερη ποιότητα με μόνο αναβάτη που θα μπορούσε να τον απειλήσει στα περιφερειακά πρωταθλήματα να είναι ο Γιαννιώτης ΤΡΑΝΤΖΑΣ ΜΙΧΑΗΛ από το βορείου αλλά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τον ανάγκασαν να κόψει ρυθμό. Μάχη για τη δεύτερη θέση με δυο αναβάτες που έχουν ανοδική πορεία στο χώρο να μάχονται σκληρά. Τελικά η μάχη έληξε υπέρ του νεαρού ΖΑΓΛΑΡΑ ΘΕΟ∆ΩΡΟΥ που εκμεταλλεύθηκε την πτώση του εκρηκτικού ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στην τελευταία ειδική. Πίσω τους ο ΚΟΛΕΥΡΗΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ παρότι ενδιαφερόταν μονό για τον τερματισμό κατάφερε να τερματίσει τέταρτος ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον ∆ΙΑΛΙΑΤΣΗ ΙΩΑΝΝΗ που μέχρι και πριν την Σπάρτη ήταν ο μεγάλος του αντίπαλος στην κατηγορία. Ο ∆ΙΑΛΙΑΤΣΗΣ σίγουρα ήθελε ένα καλό αποτέλεσμα για λόγους ψυχολογίας αλλά δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μένοντας στην πέμπτη θέση , ενώ έκτος τερμάτισε ο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ.

Οι ΝΙΚΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΘΕΟ∆ΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ήθελαν διακαώς την νίκη που θα έδινε το πρωτάθλημα στην Ε2. Αρκετά νευρικά μπήκε ο ΝΙΚΙΑΣ στην πρώτη ειδική αλλά τελικά δεν το πλήρωσε καθώς στην δεύτερη ειδική κατάφερε να δημιουργήσει μία μικρή διαφορά από τον ΘΕΟ∆ΟΣΟΠΟΥΛΟ που ήταν ικανή να του δώσει την νίκη και τον τίτλο. Ένα κάλο αποτέλεσμα έψαχνε και ο έτερος Ξυλοκαστρίτης ∆ΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ και μία θέση στην πρώτη δυάδα, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τους δυο πρώτους και μετά την εγκατάλειψη του ΦΛΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ οδήγησε χωρίς να πιέσει και να πιεστεί. Ακόμα μία καλή παρουσία για τον ΓΚΛΙΑΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και μία τίμια τέταρτη θέση. Ο ΚΟΝΙ∆ΗΣ ΜΙΝΩΣ τερμάτισε στην πέμπτη θέση εκμεταλλευόμενος και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΠΟΛΥΖΟΣ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΣ στη ειδική Enduro.

Ο ΤΣΕΠΕΡΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ με την μη συμμέτοχη του ΡΟΥΣΣΗ έπαιρνε τον τίτλο στην Ε3 χωρίς να αγωνιστεί. Ο αναβάτης από την Ικαρία παρότι αγωνιζόταν χωρίς κίνητρο οδήγησε ταχύτατα και έκλεισε την χρονιά με ακόμα μία νίκη. Ο δυναμικός ΣΑΜΑΤΙΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ τερμάτισε δεύτερος αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα όλη την ήμερα. Πρώτη εμφάνιση για τον μικρό ΚΟΛΕΥΡΗ ∆ΙΟΝΥΣΗ που μετά από αρκετή αναμονή ήρθε η ώρα να πάρει το βάφτισμα του πυρρός σε έναν πραγματικό αγώνα κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Κοντά σε χρόνους και ο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ άλλα στην ειδική Enduro αντιμετώπισε προβλήματα έχοντας και μια πτώση τερματίζοντας τελικά τέταρτος μπροστά από τον ΜΕΞΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟ που και αυτός είχε πτώση στην τρίτη ειδική.

Σε δυο ειδικές αγωνίστηκαν οι ΓΚΟΓΚΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ και ΝΙΚΙΤΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ της ΗΟΒΒΥ με τον ΓΚΟΓΚΑ να είναι ταχύτερος και στις δυο με τις ποινές τους να μην παίζουν ρολό στην τελική έκβαση της.

Στην ES αγωνίστηκαν όλοι οι πρωταγωνιστές με τον ΓΕΡΑΚΙΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ να επιστρέφει. Ο ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ παρά την πτώση του, είχε τον καλύτερο χρόνο αλλά μία ποινή 3ων λεπτών τον έριξε στην τέταρτη θέση. Νίκη και τίτλος για το Σπαρτιάτη ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΦΩΤΙΟ και τέλος καλό όλα καλά, αποδεικνίοντας για ακόμα μία φορά την αγάπη του για το χώρο. Αγωνίστηκε και πάλι χωρίς να έχει δει τις δυο ειδικές έχοντας και ένα τροχαίο ατύχημα το πρωί της Κυριακής ερχόμενος στην Σπερχειάδα. Ο ΑΝΤΩΝΙΑ∆ΗΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ ήταν ανταγωνιστικός τερματίζοντας τελικά δεύτερος, ενώ η απραξία των τελευταίων μηνών στοίχισε στον πάντα ποιοτικό ΓΕΡΑΚΙΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ που τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ο ΛΕΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ήταν πέμπτος εκμεταλλευόμενος και την ποινή του ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ.

Ακόμα μια πολύ καλή παρουσία, εντυπωσιακή χρόνοι και πρωτιά στον τελευταίο του αγώνα του ΓΕΡΟΝΤΑΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στην Junior Sprint. Εξαιρετική και η επίδοσή του ΜΙΧΑΗΛΙ∆Η ΝΙΚΟΛΑΟΥ που τερμάτισε στην δεύτερη θέση μπροστά από τον ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ που δείχνει να εγκλιματίζετε στις συνθήκες του χώρου στην πρώτη του χρονιά. Οι ΝΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΣΕΙ∆ΩΝΑΣ προσπάθησαν άλλα αντιμετώπισαν προβλήματα τερματίζοντας στην τέταρτη και πέμπτη θέση .

Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος:

Τελικά ο ΤΡΑΝΤΖΑΣ ΜΙΧΑΗΛ πάρα τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη θέση της Ε1, μπροστά από τον ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ που πανηγύρισε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του στην κατηγορία. Νέα προσθήκη στην κατηγορία ο πάντα δυναμικός ΤΟΜΠΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.

Η κάποτε δημοφιλής Ε2 του βορείου παρουσιάστηκε με μόνο τρεις αναβάτες. Οι ΣΑΠΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΜΑΚΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μοιράστηκαν τις νίκες στις τέσσερις ειδικές με τον ΣΑΠΑΝΤΖΗ να κατακτά την νίκη και τον τίτλο. Κοντά τους σε ρυθμό και ο ταχύτατος Λαρισαίος ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

Διαφορετικό το κίνητρο και άλλη η αντιμετώπιση στους αγώνες με τον παλιό ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ να είναι σίγουρα, αλλά τον νεαρό ΖΙΑΓΚΑΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ να εξακολουθεί να δείχνει ότι έχει πολύ μέλλον στο χώρο. Τελικά η νίκη πήγε στον Πλαταμώνα και ο τίτλος της Ε3 στην Πάργα. Ο ΡΟΥΣΙΑΜΑΝΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ ήταν ο τρίτος του βάθρου στηρίζοντας όλο τους φετινούς αγώνες του θεσμού, ενώ ο ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ βγήκε εκτός αγώνα λόγο προβλήματος.

Με νίκη έκλεισε την χρονιά ο ΧΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ και καλή εμφάνιση τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στη ES μην μπορώντας να γευτεί για ακόμα μία φορά την χαρά της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος. Κοντά του σε χρόνους ο ΑΛΕΞΙΟΥ ∆ΗΜΟΣΘΕΝΗΣ τερματίζοντας δεύτερος, ενώ οι βαθμοί της τρίτης θέσεις αρκούσαν στον ΙΩΑΝΝΙ∆Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ να πάρει τον πρώτο του τίτλο στο χώρο. Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο ΚΟΤΣΑΒΑΣΙΛΕΙΑ∆ΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ενώ άτυχος στάθηκε ο ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ που τραυματίστηκε στην απλή διαδρομή.

Ακόμα μία νίκη και τίτλος στην HOBBY στην πρώτη του χρονιά που αγωνίστηκε σε επίσημου αγώνες για τον ΜΑΣΤΡΑΦΙ∆Η ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο ΚΟΣΜΙ∆ΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ μπροστά από τους ΣΙ∆ΗΡΟΠΟΥΛΟ ΠΑΥΛΟ και ΦΑΡΜΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ.

Ο ΝΤΕΒΕΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μπορεί να ήταν ο μονός αναβάτης της Junior Sprint στο βορείου αλλά τουλάχιστον αυτή την φορά είχε να ανταγωνιστεί τους πέντε αναβάτες του Νοτίου . Κάλος ο ρυθμός του στις τρεις ειδικές τερματίζοντας στην δεύτερη γενική της άτυπης γενικής στην Junior Sprint.

Αποτελέσματα Νοτίου Ελλάδος ΕΔΩ.

Αποτελέσματα Βορείου Ελλάδος ΕΔΩ.

Επικοινωνία για φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.