Δελτίο τύπου

ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ MX2 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΗΣ ΜΧ1 Ο ΑΡΗΣ ΤΣΑΡΝΑΣ.

Οι δύο αναβάτες της HUSQVARNA MOTUL MICHELIN MX TEAM βρέθηκαν σε φοβερή ημέρα και με την πολύτιμη βοήθεια όλης της ομάδας μπόρεσαν να ανεβάσουν τις μοτοσυκλέτες της HUSQVARNA στο podium των νικητών.

Άρης Τσαρνάς #91

Παρ’ ότι δεν βρίσκεται ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων του, ο εκπρόσωπος της ομάδας στην MX1 κατάφερε να πρωταγωνιστήσει δίνοντας σκληρές μάχες. Τα αποτελέσματα και η εξαιρετική HUSQVARNA FC 450 ROCK STAR EDITION τον κάνουν να νοιώθει πιο αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

#91 Άρης Τσαρνάς – HUSQVARNA FC450 ROCKSTAR EDITION
3ος ΜΧ 1 (3ος Α΄ Σκέλος / 3ος Β΄ Σκέλος) “Στο A΄ σκέλος είχα μια πολύ καλή εκκίνηση και με σταθερή οδήγηση κατάφερα να παραμείνω στην τρίτη θέση αποφεύγοντας όσο μπορώ την καταπόνηση στον τραυματισμένου ώμου που με ταλαιπωρεί ακόμα. Στο Β΄ σκέλος από την έκτη θέση βρέθηκα στην τρίτη, όπου και τερμάτισα. Ελπίζω στους επόμενους αγώνες να ξεπεράσω τον τραυματισμό και να αξιοποιήσω στο έπακρο τις τεράστιες δυνατότητες της HUSQVARNA FC 450 ROCKSTAR EDITION, που με βοήθησε να κάνω έναν πολύ καλό αγώνα με ελάχιστα λάθη”!

Αλέξανδρος Γεωργαντάς #21

Μια ανάσα από την κορυφή της κατηγορίας βρέθηκε ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς με το κορυφαίο HUSQVARNA FC 250 και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει στους εναπομείναντες αγώνες να κατακτήσει ξανά τον τίτλο στην ΜΧ2

#21 Αλέξανδρος Γεωργαντάς – HUSQVARNA FC250
2ος ΜΧ 2 (4ος Α΄ Σκέλος / 1ος Β΄ Σκέλος) “Τόσο εγώ όσο και η ομάδα νοιώθουμε πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοσή μας και τα αποτελέσματα του τέταρτου αγώνα του Πρωταθλήματος. Και τις δύο ημέρες οδήγησα σε υψηλό ρυθμό με την άριστα προετοιμασμένη HUSQVARNA FC250 που σε κάθε αγώνα με βοηθάει να επιτυγχάνω τους στόχους μου. Με την δεύτερη θέση στο σύνολο μπόρεσα να μειώσω την διαφορά μου από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Θα προετοιμαστώ κατάλληλα μέχρι τον Σεπτέμβριο και τον επόμενο αγώνα του Πρωταθλήματος για να είμαι έτοιμος να διεκδικήσω τη νίκη”.

Η HUSQVARNA MOTUL MICHELIN ΜΧ ΤΕΑΜ θα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον πέμπτο γύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου στα Δουνέϊκα Ηλείας.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.