Δελτίο τύπου

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου, στην πίστα του Πρίνου στα όμορφα Τρίκαλα έλαβε χώρα ο 2ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross 2020 με καλό καιρό, πολλές συμμετοχές, αλλά κυρίως με πολλούς θεατές!

Έντονη η παρουσία της Yamaha και σε αυτόν τον αγώνα με τάξη, θετική ενέργεια, άψογη συνεργασία και αθλητικό πνεύμα κάτω από τις μπλε τέντες.

 

Ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος, ο αγώνας πολύ απαιτητικός αλλά συγχρόνως καθηλωτικός. Η συμμετοχή της γειτονικής Βουλγαρίας σε αυτόν τον αγώνα έκανε εμφανή τα αποτελέσματα της πειθαρχίας και της απόλυτης οργάνωσης του αθλήματος.

MX1: Ο Πρωταθλητής ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ (100) – συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με την οδήγησή του και παρά τις πτώσεις στο 2ο σκέλος, ανεβαίνει στην 3η θέση στο βάθρο.

MX300: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ (131) – κυριαρχεί στην κατηγορία και οι 2 καρό σημαίες του αγώνα γίνονται δικαιωματικά δικές του. Στην ίδια κατηγορία ανεβαίνει στο 3ο σκαλί του βάθρου και ο γνωστός μας από τους αγώνες Enduro, ΦΟΙΒΟΣ ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ (335).

ΜΧ2: ΜΧ2: Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ (101) ξεχωρίζει με την αξία του και αναδεικνύεται στο «πρόσωπο της ΜΧ2» κατακτώντας την υψηλότερη θέση στο βάθρο και την πρωτοπορία στο Πρωτάθλημα.

ΜΧ125 / MX2: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΓΜΑΛΗΣ (192) πάντα εντυπωσιακός, με κορυφαίους χρόνους και για την ΜΧ2, φεύγει για ακόμα μια φορά με 2 νίκες στην κατηγορία του ΜΧ125 και το μετάλλιο της 4ης θέσης στην ΜΧ2.

ΜΧ85: ΓΑΝΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (141) – Ο νεαρός αθλητής μας δείχνει να απολαμβάνει τον αγώνα και τερματίζει 4ος στην κατηγορία του μετά από έντονες μάχες με τους διεκδικητές του βάθρου..

ΜΧ65: ΤΑΜΒΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (66)– Στο 3ο σκαλί του βάθρου ο μικρότερος αθλητής μας, εμπλουτίζει τη συλλογή του με ακόμα ένα κύπελλο!!

OPEN: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΚΑΤΑΡΙΔΗΣ (72) – Μετά από μία καταπληκτική εμφάνιση με συνεχείς εναλλαγές 1ης και 2ης θέσης με τον τοπικό αναβάτη, τερμάτισε στη 2η θέση του 1ου σκέλους, ενώ μια πτώση και εγκατάλειψη στο 2ο , του στέρησε μια θέση στο βάθρο!

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα!!

Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για 28-29 Μαρτίου είναι στη Νέα Γωνιά Χαλκιδικής.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.