Με το προσωρινό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην έκδοση της άδειας πίστας στην περιοχή  Μέγα Βαθυχώρι από την Αρχαιολογική Υπηρεσία και την αδυναμία τέλεσης στον συγκεκριμένο χώρο του 3ου αγώνα για το ΠΠΜΧ 2021, έγινε προφορικό αίτημα από τον Πρόεδρο της Επιτροπή Motocross στον αντιπρόεδρο του ΑΣ ΔΙΑΘΛΗΣΗ κ. Άκη Γούναρη για την  ανάληψη του συγκεκριμένου αγώνα , από το σωματείο ΔΙΑΘΛΗΣΗ, ή αν δεν είναι δυνατόν η μετάθεση του στο τέλος του ήδη ανακοινωμένου προγράμματος (τέλος Οκτώβρη).

Μετά την προφορική άρνηση ανάληψης της διοργάνωσης από τον κ. Γούναρη και κάνοντας έρευνα μεταξύ των σωματείων μας, το μοναδικό εφικτό σενάριο, το οποίο και δεν επηρεάζει την διοργάνωση και των άλλων πρωταθλημάτων θα το βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

15-16  ΜΑΪΟΥ                           ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ.                          ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ
5-6      ΙΟΥΝΙΟΥ                       ΜΟ.Σ.Π.                             ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ
4-5      ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ       Α.Ο.Λ.Μ.Ο.                        ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
18-19  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ           ΟΔΜΑ ΑΘΗΝΩΝ             ΜΕΓΑ ΒΑΘΥΧΩΡΙ – ΒΙΛΙΑ ΜΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
9-10    ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ                 Ο.Φ.Μ.Γ.                            ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
6-7      ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ                Θ.Α.                                     ΝΕΑ ΓΩΝΙΑ

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.