Το πανελλήνιο πρωτάθλημα enduro για το 2019 φτάνει στο τέλος με τον 2ήμερο αγώνα που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Σπερχειάδα. Νικητής όλων την πρώτη ημέρα ο Kακολύρης Παναγιώτης  με τους Ζώρα και Ζέρβα να τον ακολουθούν στο βάθρο της γενικής.

Στις επιμέρους κατηγορίες νικητές αναδείχτηκαν οι, ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Ε1), ΖΩΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ (Ε2), ΘΕΟ∆ΩΡΙ∆ΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ε3), ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΕΝ) και 1 ΜΙΜΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΕS). Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββατιάτικου αγώνα και μείνετε συντονισμένοι για την δεύτερη και τελευταία ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί αύριο μαζί με τον τρίτο αγώνα του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος και τον πέμπτο Νοτίου Ελλάδος.

Ειδική 1Ειδική 2Ειδική 3Ειδική 4Ειδική 5Ειδική 6

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.