Βρισκόμαστε ένα μήνα πριν το Ελληνικό EnduroGP, την μοναδική παγκόσμια διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού που διεξάγεται ποια στην χώρα μας.

endurogp

Αν και αρχικά ο Ελληνικός αγώνας δεν υπήρχε στο ημερολόγιο, η αποχώρηση της Σλοβακίας έφερε τον πέμπτο γύρο στην χώρα μας, και συγκεκριμένα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη των Γρεβενών.

18815999_1382541358491399_986511765_n

Μπορεί ο χρόνος σχεδίασης και υλοποίησης του αγώνα να είναι περιορισμένος, τα μέλη όμως της AMOTOE και του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Γρεβενών ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη που θα είναι από τα σημεία αναφοράς του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι δυο δοκιμασίες του αγώνα θα βρίσκονται στην περιοχή Πατώματα που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία πριν λίγες μέρες οι δυο ειδικές του διήμερου Πανελλήνιου πρωταθλήματος, ενω η τρίτη ειδική, η Εxtreme θα πραγματοποιηθεί δίπλα από τον ποταμό Βενέτικο μέσα σε ένα εντυπωσιακό βραχώδες τοπίο, πλούσιο σε ομορφιά. Εκεί θα δοκιμαστούν οι δεξιότητες των καλύτερων αναβατών του κόσμου σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες, θέλοντας να περάσουν αλώβητοι χωρίς απώλειες γράφοντας τον καλύτερο δυνατό χρόνο.

18835384_1382541341824734_898837851_n

Παρακολουθήστε το πολύ όμορφο βίντεο από το τοπίο και την σχεδίαση της ειδικής Εxtreme μέσα από τον φακό του greveniotis.gr.

Ν. Ζέλλιος

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.