Ο Παναγιώτης Ντεντάκης, ένας μοτοσικλετιστής και επιχειρηματίας από τη Φαλάσαρνα, παρουσιάζει το “The Amphibious MotoCross”.

Μια μοτοσυκλέτα που ταξιδεύει σε ξηρά και θάλασσα έχοντας προσθήκες που έχουν κατασκευαστεί από τον ίδιο. Φαίνεται να είναι η δεύτερη φορά παγκοσμίως που παρουσιάζεται ένα επιτυχημένο τέτοιο εγχείρημα, το πρώτο είναι ο Robbie Maddison υπό τη χορηγία ισχυρών εταιρειών. Το Έργο του Αμφίβιου Ελληνικού MotoCross εμπνεύστηκε, σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε από τον ίδιο τον αναβάτη, χωρίς να χρηματοδοτείται από γνωστές εταιρείες και εμπορικά σήματα. Ο Παναγιώτης κατόρθωσε να ολοκληρώσει το δικό του έργο με τη βοήθεια της δικής του επιχείρησης “Φρουτολαχανική Κρήτης” και μερικών φίλων. Ο Παναγιώτης έχει την τύχη να γεννηθεί, να ζει και να δρα επιχειρηματικά στη Φαλάλαρνα (Κίσσαμος, Κρήτη, Ελλάδα), ένα ευλογημένο από τον Θεό τόπο, με τη διάσημη παραλία Φαλάσαρνα. Όλες οι δοκιμασίες, οι λήψεις και η δράση του έργου πραγματοποιήθηκαν εκεί.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει εκτενή ρεπορτάζ με όλο το ιστορικό και τις βλέψεις του Κρητικού αναβάτη.

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.