Ο αναβάτης της ΚΤΜ Nathan Watson κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα του έναν απο τους δυσκολότερους αγώνες, το Enduropal du Touquet που πραγματοποιήθηκε σήμερα.  

Το Holeshot κέρδισε ο Chapelière μπροστά από το Van Beveren οδηγώντας τον αγώνα στην αρχή μέχρι να πάρει ποινή και στη συνέχεια να έχει και δύο πτώσεις.

Στη συνέχεια ο Βέλγος αναβάτης Van Horebeek που συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος, πήρε τα ηνία του αγώνα με τους Milko Potisek και Nathan Watson να είναι πίσω του, παίρνοντας την πρωτοπορία λίγο αργότερα. Στην αρχή της τρίτης ώρας, οι δύο αναβάτες είχαν μία συναρπαστική μονομαχία.

Διάλειμμα δύο ή τριών δευτερολέπτων μετά από 11 γύρους και μισή ώρα από το τέλος, με τον νεαρό Άγγλο να περνάει χωρίς ανεφοδιασμό κυριαρχώντας του Potisek στον τελευταίο γύρο. Ο Watson τελικά φέτος κατάφερε αυτό που για λίγο δεν μπόρεσε πέρυσι, να είναι ο πρώτος Βρετανός που κέρδισε το Enduropal.

Αποτελέσματα Enduropale 2019:

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.