Ενδιαφέροντα νέα από την ομάδα της RedBull KTM με την ανακοίνωση του Russel για τους 3 τελευταίους αγώνες του AMA Lucas Oil Pro Motocross.

Ο κυρίαρχος στα off road τερέν θα έχει την ευκαιρία να δει που βρίσκεται και στις πίστες του motocross δίπλα στους καλύτερους. Φυσικά όλο αυτό είναι υπό την στέγη της ΚΤΜ με τον Roger DeCoster να δίνει την πλήρη εργοστασιακή υποστήριξη. Δίπλα στον Marvin Musquin θα δώσει έναν άλλο αέρα στο πρωτάθλημα.

Α. Πανταζής

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.