Η 15η έκδοση του Red bull Romaniacs έφτασε στο τέλος της με τον  Wade Young να είναι ο μεγάλος νικητής μετά απο μία πολύ καλή εμφάνιση και τις τέσσερις δύσκολες ημέρες. 

Σήμερα στην τέταρτη και τελευταία ημέρα του αγώνα ο Manni Lettenbichler πήρε την νίκη, αλλά ο Wade Young πανηγύρισε τον τίτλο αν και τερμάτισε δεύτερος, αφήνοντας τον Manni στην δεύτερη θέση της γενικής. Τρίτος της ημέρας και του αγώνα ο  Jonny Walker.

O Βασίλης Στεργιόπουλος μετά την 22η θέση που τερμάτισε την τέταρτη και τελευταία ημέρα, ανέβηκε άλλες εφτά θέσεις στον τελικό πίνακα κατάταξης τερματίζοντας στην 20η θέση της γενικής.

Αποτελέσματα 4ης ημέρας ΕΔΩ.

Τελική κατάταξη ΕΔΩ.

Λ. Ιωαννίδης

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.