Η Σουηδία ανακοίνωσε την ομάδα με τους αναβάτες που θα την εκπροσωπήσουν το Motocross των Εθνών στο RedBud στο Buchanan, Michigan στις ΗΠΑ στις 6/7 Οκτωβρίου.

Για έβδομη φορά, ο Filip Bengtsson θα αγωνιστεί για την ομάδα της Σουηδίας στην κατηγορία ΜΧ1. Ο Anton Gole θα αγωνιστεί στην κατηγορία Open και στην MX2 θα αγωνιστεί ο Alvin Ostlund.

Λ. Ιωαννίδης

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.