Ο πρώτος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος motocross 2020 πραγματοποιείτε αυτο το Σαββατοκύριακο στη Μεγάλη Βρετανία με τον καιρό να μην ειναι σύμμαχος και αποτέλεσμα να μην έχουμε προκριματικούς αγώνες χτες. Αναμονή για μεγάλε μάχες σήμερα στον εναρκτήριο αγώνα για το 2020. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες. 

RACE 1

RACE 2

Σύνολο ημέρας

Βαθμολογία

RACE 1

RACE 2

Σύνολο ημέρας

Βαθμολογία

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.