Λόγω της συνεχιζόμενης επιδημίας κοροναϊού, το Infront Moto Racing ενημέρωσε πως το MXGP στο Τρεντίνο της Ιταλίας που ήταν προγραμματισμένο για τις 4 και 5 Απριλίου  αναβλήθηκε για 18 και 19 Ιουλίου 2020.

Λαμβάνοντας υπόψη την πολύ δύσκολη κατάσταση στην Ιταλία όσον αφορά τον κοροναϊό και το γεγονός ότι η ιταλική κυβέρνηση απαγόρευσε τη διοργάνωση δημόσιων εκδηλώσεων στην Ιταλία μέχρι την 3η Απριλίου, συμπεριλαμβανομένων των δυσκολιών ταξιδιού στις βόρειες περιοχές της χώρας, σε συμφωνία με το FIM , ο τοπικός διοργανωτής και οι τοπικές αρχές του Trentino αποφάσισαν το MXGP 2020 του Τρεντίνο στην Ιταλία θα αναβληθεί. Το Moto Racing, η FIM και ο τοπικός διοργανωτής έχουν αποφασίσει μια εναλλακτική ημερομηνία και αυτή είναι στις 18 και 19 του Ιούλη του 2020.

Ο στόχος του Infront Moto Racing και του FIM είναι να γίνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross FIM και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Motocross FIM-E με όλα τα προγραμματισμένα γεγονότα. Το υπόλοιπο του ημερολογίου MXGP μέχρι σήμερα παραμένει αμετάβλητο, ενώ η εξέλιξη της κατάστασης σε κάθε χώρα παρακολουθείται καθημερινά.

Σε συμφωνία με τους διοργανωτές άλλων γύρων MXGP και τοπικών αρχών, η Infront Moto Racing είναι διατεθειμένη να αναβάλει άλλα γεγονότα εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.