Η Infront Moto Racing και η FIM ενημέρωσαν ότι έχουν γίνει αλλαγές στο ημερολόγιο αγώνων FIM Motocross World Championship 2020.

Με την τρέχουσα πανδημία COVID-19, πολλές χώρες έχουν κλείσει και έχουν απαγορευτεί μεγάλες συγκεντρώσεις. Λόγω της εφαρμογής αυτών των μέτρων για τη διαφύλαξη της ασφάλειας του κοινού, οι παρακάτω αλλαγές ήταν αναπόφευκτες.

Ορισμένες εκδηλώσεις τον Ιούλιο έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί. Οι αλλαγές ημερολογίου έχουν ως εξής: Η MXGP της Ρωσίας , που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 4 – 5 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν 1 – 2  Αυγούστου, επιπλέον το MXGP της Λετονίας , που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 11 – 12 Ιουλίου μεταφέρετε στις 8 – 9 Αυγούστου στο Ķegums.

Αυτό σημαίνει ότι το Monster Energy MXGP του Βελγίου και το MXGP της Γερμανίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτές τις ημερομηνίες, θα προγραμματιστεί εκ νέου. Το MXGP του Βελγίου θα πραγματοποιηθεί στις 24 – 25 Οκτωβρίου, εν τω μεταξύ η ημερομηνία για το γερμανικό GP, μαζί με την MXGP της Τσεχικής Δημοκρατίας και της MXGP της Emilia Romagna (Imola) , θα δείτε επίσης αλλαγή ημερομηνιών και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δυστυχώς, ορισμένοι αγώνες δεν θα πραγματοποιηθούν και αυτοί είναι το MXGP της Ιταλίας στην Maggiora, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 18 -19 Ιουλίου, καθώς και το MXGP της Γαλλίας στο Sain Ζan D ‘Angely. Όσο κάποιες εκδηλώσεις ακυρώθηκαν για τη σεζόν 2020, με αισιοδοξία οι Γάλλοι οπαδοί θα εξακολουθούν να είναι σε θέση να απολαμβάνουν τον καλύτερο εκτός δρόμου αγώνα στον κόσμο, το επικό Monster Energy FIM Motocross των Εθνών που θα πραγματοποιηθεί στις 26 – 27 Σεπτεμβρίου στη δημοφιλή πίστα Ernée.

Εν τω μεταξύ, περισσότερες πληροφορίες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Junior Motocross που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τη Μεγαλόπολη στην Ελλάδα στις 8 και 9 Αυγούστου, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.