Ο ένατος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος διεξάγεται αυτο το Σαββατοκύριακο στην πίστα Matterley Basin στην Μεγάλη Βρετανία όπου αναμένονται μεγάλες μάχες για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. νικητές των χτεσινών κατατακτήριων αγώνων οι Antonio Cairoli και Jorge Prado στις κατηγορίες MXGP και ΜΧ2 αντίστοιχα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων και τις βαθμολογίες.

Race 1

Race 2

Σύνολο ημέρας 

Βαθμολογία πρωταθλήματος 

Race 1

Race 2

Σύνολο ημέρας 

Βαθμολογία πρωταθλήματος 

Λ. Ιωαννίδης

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.