Το MONSTER ENERGY AMA SUPERCROSS έχει ξεκινήσει συναρπαστικά έχοντας στην πρώτη τριλογία της χρονιάς, στο Χιούστον τρεις διαφορετικούς νικητές στις δυο κατηγορίες. Μετά από τους Justin Barcia και Eli Tomac ήταν η σειρά του Cooper Webb να πανηγυρίσει την νίκη στα 450SX σκαρφαλώνοντας στην δεύτερη θέση της έως τώρα κατατάξεις.

Ο Ken Roczen οδήγησε την κούρσα για είκοσι τρεις γύρους έχοντας τον απειλητικό Webb πίσω του. Αν και ο Webb είχε την διάθεση δεν μπορούσε να απειλήσει την διαγραφόμενη νίκη του μέχρι τον τελευταίο γύρο όταν πάνω στο ντουμπλάρισμα του Dean Wilson, ο Σκοτσέζος δεν άνοιξε την γραμμή του δίνοντας την ευκαιρία στον Webb να περάσει μπροστά και να πάρει την νίκη. Στο τέλος η απογοήτευση του Γερμανού Ken Roczen ήταν έκδηλη έχοντας παράπονα απέναντι στον Wilson. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Adam Cianciarulo δεκατέσσερα δευτερόλεπτα πίσω από τους δυο πρώτους καταφέρνοντας να χτίσει γρήγορα μία διάφορα από τους Justin Barcia, Eli Tomac και Malcolm Stewart που έδωσαν σκληρές μάχες πίσω του. Ο νικητής του πρώτου αγώνα Justin Barcia πάρα την μικροπτώση του, κατάφερε να είναι ο τέταρτος του αγώνα μπροστά από τους Eli Tomac και Malcolm Stewart.

Μονόλογος της Star Racing Yamaha ο τρίτος αγώνας της σειράς για τους αναβάτες της ομάδας, επιβεβαιώνοντας της ανωτερότητα τους έναντι του ανταγωνισμού. Ο Christian Craig πήρε γρήγορα την πρωτοπορία έχοντας πίσω του τον Colt Nichols. Οι δυο αναβάτες έχοντας αποσπαστεί από τους υπολοίπους μετά τα μέσα του αγώνα μπήκαν σε μία δυνατή μονομαχία βάζοντας τον προδιαγραμμένο θρίαμβο της ομάδας σε ένα τεντωμένο σκοινί καθώς και οι δυο ήθελαν την νίκη. Ο Colt Nichols παίρνοντας περισσότερα ρίσκα τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη και να ισοβαθμήσει στην πρώτη θέση της έως τώρα κατάταξης με τον Christian Craig. Μετά την πρώτη του νίκη στο θεσμό ο Αυστραλός Jett Lawrence έκανε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση τερματίζοντας στην τρίτη θέση βρισκόμενος και πίσω από τους δυο πρώτους στην προσωρινή κατάταξη. Οι Jo Shimoda και Michael Mosiman και συμπλήρωσαν για ακόμα έναν αγώνα την πρώτη πεντάδα, με έκτο τον Max Vohland. Ο θίασος του πρωταθλήματος μεταφέρετε στην Ινδιανάπολη που θα γίνουν οι επόμενοι τρεις αγώνες της σειράς.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.