Μετρώντας ώρες μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στην ολοκληρώσει των εργασιών για τον μεγάλο μας αγώνα. Οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται στα Γρεβενά έτοιμοι για ακόμα μια μάχη.

endurogp

Η λίστα του παγκόσμιου έχει ολοκληρωθεί με 54 αναβάτες να είναι έτοιμοι να χαρίσουν υψηλού επιπέδου θέαμα. Αν και υπάρχουν κάποιοι τραυματισμοί, οι κυριότεροι διεκδικητές στις τέσσερις κατηγορίες θα είναι παρόντες με τελευταία προσθήκη τον Γάλλο Mathias Bellino που αν και η αρχική ενημέρωση των έδινε απόντα στο Eλληνικό και Oυγγρικό gp επιστρέφοντας στην Πορτογαλία, ο τραυματισμός του αντικαταστάτη του Antti Hellsten τον υποχρέωσε να γυρίσει πίσω στο πρωτάθλημα.

Αδρεναλίνη στο μάξιμουμ από τους μεγάλους αστέρες του χώρου Christophe NAMBOTIN, Nathan WATSON, Steve HOLCOMBE, Loïc LARRIEU, Alex SALVINI, Matthew PHILLIPS και Eero REMES αλλά και από την νεότερη σχόλη Danny και Jamie MCCANNEY, Giacomo REDONDI, Josep GARCIA, Mikael PERSSON, Davide SORECA με όπλο τους τον ενθουσιασμό έχουν σαν σκοπό να ξεσηκώσουν το κοινό.

Σημαιοφόρος των Ελλήνων και μόνη Ελληνική συμμετοχή στον αγώνα του παγκοσμίου, ο Βασίλης Σιαφαρίκας με τους Γιάννη Παυλίδη, Αλέξη Ζώρα, Χρήστο Παπαθεοδώρου, Γιάννη Χασάπη, Λεωνίδα Λεοντιάδη, Χαράλαμπο Δημόπουλο, Χριστόφορο Μελετιάδη, Κωνσταντίνο Σαπαντζή, Χρήστο Κυρτσούδη και Χρήστο Κουρίδη να συμμετέχουν στην κατηγορία National, έτοιμοι για μια μεγάλη πρόκληση.

Συγκινητική είναι η προσφορά των εθελοντών που σεβόμενοι το περιβάλλον και αναδεικνύοντας την σπάνια ομορφιά της περιοχής, εργάζονται πυρετωδώς, θέλοντας να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της διοργάνωσης του 5ου αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος Enduro GP που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στα Γρεβενά.

Είναι σίγουρο ότι η Extreme ειδική του Βενέτικου θα είναι το σημείο αναφοράς του φετινού πρωταθλήματος, χαρίζοντας μοναδικής ομορφιάς εικόνες. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια των ανθρώπων της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ και του ΜΟΓ να διοργανώσουν κάτι περισσότερο από έναν αγώνα Enduro.

Λίστα Συμμετοχών Παγκοσμίου:1 2 3 4

Λίστα συμμετοχών National:19551726_1411804912231710_1496391617_o

Ν. Ζέλλιος

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.