Δελτίο τύπου

Είναι σε όλους γνωστό ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα, για να γίνει δυνατή η διοργάνωση ενός αγώνα οποιασδήποτε μορφής.

Υπάρχουν όμως άνθρωποι οι οποίοι δείχνουν το ενδιαφέρον τους και κυρίως το πάθος τους για τους αγώνες. Τέτοιοι άνθρωποι υπάρχουν πίσω από τις εταιρίες που στηρίζουν την προσπάθειά μας.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του 1ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Η βοήθειά τους ήταν σημαντική και απαραίτητη.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.