Δελτίο τύπου

Κατά την διάρκεια του 1ου αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross, και συγκεκριμένα κατά την έκδοση των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων, από λάθος, στερήσαμε από την αθλήτρια της κατηγορίας ΜΧ85, Μανδάνη Δέσποινα, την 6η θέση που δικαιωματικά της ανήκει.

Φυσικά το λάθος διορθώθηκε αλλά νιώθουμε την υποχρέωση να ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη από την συγκεκριμένη αθλήτρια, την οποία χαρακτηρίζουν η σεμνότητά της, το ήθος της και το πάθος της για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Άμεσα θα της αποσταλεί το έπαθλο που της αξίζει.

Με εκτίμηση
Η οργανωτική επιτροπή

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.