Ο Ken Roczen στέφθηκε νικητής και στον τρίτο αγώνα της INDIANAPOLIS ανοίγοντας κι άλλο την ψαλίδα από του υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου στην μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Christian Craig επέστρεψε στις νίκες μειώνοντάς την διάφορα του από τον Colt Nichols.

Ο Ken Roczen μπορεί να μην κατάφερε να χτίσει μία διάφορα ασφαλείας από τους Justin Barcia και Cooper Webb αλλά δεν έδωσε και κανένα δικαίωμα να τον απειλήσουν, καθώς η μικρή διάφορα που τους χώριζε από τον πρώτο γύρο παρέμεινε σταθερή με τον Roczen να παίρνει άξια την νίκη οδηγώντας αλάνθαστα. Ο Justin Barcia ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στην δεύτερη θέση αλλά στον δέκατο όγδοο γύρο ο προπέρσινος πρωταθλητής Cooper Webb πέρασε μπροστά του χτίζοντας μία μικρή διάφορα από τους Barcia και Tomac. Πάνω στα ντουμπλαρίσματα ο Justin Barcia στάθηκε άτυχος καθώς ο Vince Friese για ακόμα μία φορά έγινε άθελα του ο αρνητικός πρωταγωνιστής ενός αγώνα με θύμα αυτή την φορά τον Barcia. Ο Barcia εκτίμησε ότι ο Friese θα του άφηνε την εξωτερική γραμμή ελεύθερη να τον περάσει κάτι που δεν έγινε ποτέ, με τον Barcia να έχει μία πτώση και τον Eli Tomac που τον ακολουθούσε να πέφτει πάνω στον αναβάτη της GAS GAS. Κερδισμένος από τις πτώσεις των Barcia και Tomac ήταν ο μέχρι εκείνη την στιγμή πέμπτος Marvin Musquin κερδίζοντας δυο θέσεις ανεβαίνοντας ανέλπιστα στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Οι Malcolm Stewart, Adam Cianciarulo και Jason Anderson επωφελήθηκαν και αυτοί από το γεγονός συμπληρώνοντας την πρώτη εξάδα, με τον Eli Tomac να είναι τελικά έβδομος, ενώ ο Justin Barcia ήταν ο δέκατος ένατος της κατάταξης.

Στα 250 της Ανατολής ο πρωτοπόρος Colt Nichols ξεκίνησε και πάλι δυναμικά παίρνοντας κεφάλι στην κούρσα μπροστά από τους Christian Craig, Mitchell Oldenburg και Jo Shimoda αλλά αυτό κράτησε για λίγο καθώς στα μέσα του πρώτου γύρου είχε μία πτώση που τον έριξε στην τελευταία θέση με τον ομόσταυλο του Craig να ηγείται τον αγώνα. Για τις υπόλοιπες δυο θέσεις του βάθρου αρχικά οι Mitchell Oldenburg και Jo Shimoda κατάφεραν να έχουν το πλεονέκτημα με τους Jett Lawrence και Colt Nichols να βρίσκονται αρκετές θέσεις πίσω τους. Ο Ιάπωνας είχε ταχύτερο ρυθμό από τον Oldenburg καταφέρνοντας να περάσει μπροστά του, στον πέμπτο γύρο και μετέπειτα να αποσπαστεί βάζοντας ισχυρές βάσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του, με τον Christian Craig να βρίσκετε μόνος αρκετά μπροστά και μόνο με κάποιο δικό του λάθος να μπορεί να δώσει δικαίωμα να απειληθεί. Οι Lawrence και Nichols κέρδιζαν θέσεις και γύρο με τον γύρο ψαλίδιζαν την διαφορά από τον Oldenburg. Στους τελευταίους γύρους ο Lawrence θα κάνει πρώτος την κίνησή του και θα περάσει τρίτος με τον Nichols να ακολουθεί στον επόμενο γύρο. Δυο γύροι απέμεναν άλλα στον Colt Nichols δεν του αρκούσε η τέταρτη θέση γνωρίζοντας ότι ο Jett Lawrence δεν ήταν απολύτως έτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Τελικά ο Nichols πήρε την τρίτη θέση με τον Lawrence να τα έχει και πάλι με την τύχη του, καθώς στο κλείσιμο του προτελευταίου γύρου στο ντουμπλάρισμα του Jeremy Hand βγήκε εκτός πίστας με τον Oldenburg να παίρνει τελικά την τέταρτη θέση και τον Lawrence να μένει πέμπτος. Ο Michael Mosiman που είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας δεν συμμετείχε στο κυρίως γεγονός καθώς στην προκριματική περίοδο τραυματίστηκε στο χέρι. Ο αναβάτης της GAS GAS θα απουσιάσει από τους επόμενους αγώνες καθώς απαιτείτε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Αποτελέσματα του αγώνα ΕΔΩ.

Video με ολόκληρους τους αγώνες της βραδιάς ΕΔΩ.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.