Κάθε γάμος αναβάτη είτε στον χώρο του MOTOCROSS είτε στον χώρο του ENDURO είναι ένας πολύ ιδιαίτερος γάμος με έντονο το στοιχείο της μοτοσυκλέτας και όταν γαμπρός και κουμπάρος έρχονται από τον χώρο του MOTOCROSS, έχοντας διακρίσεις και οι δυο, τα μοτέρ χτυπάνε κόφτες.

Το Σάββατο 18 Μαΐου τελέστηκε ο γάμος του Κωνσταντίνου Μούρκου μετά της Κωνσταντίνας Τσώλου, με κουμπάρους τους συντοπίτες τους, Χρήστο & Ειρήνη Τομαρά. Αναμενόμενο και σπάζοντας το κατεστημένο ο Γαμπρός έφτασε στην εκκλησία εποχούμενος με την αγωνιστική του μοτοσικλέτα συνοδευόμενος κομβόι από συναθλητές και φίλους του από διάφορα μέρη της ενδοχώρας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο πανδαιμόνιο στους ήσυχους δρόμου της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου.

Tο τελετουργικό πριν το μυστήριο ήταν κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και σίγουρα θα συζητιέται για πολύ καιρό στην πόλη του Μεσολογγίου ο συγκεκριμένος γάμος.

Παρών και ο πρόεδρος του σωματείου ΔΙΑΘΛΗΣΗ που ανήκει ο Αθλητής, Βεργόπουλος Γεώργιος καθώς και πολλοί φίλοι του που έχουν εμπλοκή με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Αναμενόμενο δε και η ευχή όλων μας για το νεόνυμφο ζεύγος, πέρα του βίου ανθόσπαρτου και με ένα γιό που θα ακολουθήσει τα αθλητικά βήματα του πατέρα του, στην αγωνιστικότητα και στο ήθος, όσο για τους κουμπάρους πάντα άξιοι και ταχεία επιστροφή στον χώρο για τον Χρήστο Τομαρά.

 

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.