Δελτίο τύπου

ΒΑΡΣΑΜΗΣ, ΖΩΡΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΧΑΣΑΠΗΣ ΚΑΙ ΜΙΜΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ.

Ο πέμπτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro έγινε στην πόλη της Πελοποννήσου. Η απαιτητική διαδρομή δυσκόλεψε όλους τους αναβάτες, όμως τα μέλη της KTM SEE MICHELIN MOTO MARKET MOTOREX TEAM ENDURO απέδειξαν για μια ακόμη φορά πως μπορούν να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών και να κατακτήσουν πρωτιές και θέσεις στο βάθρο.

Στη Γενική κατάταξη Δημήτρης Βαρσάμης με KTM 250 EXC-F SIX DAYS και Αλέξης Ζώρας με KTM 350 EXC-F DAYS κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, “βάφοντας” το βάθρο “πορτοκαλί”. Στην ένατη και δέκατη θέση τερμάτισαν ο Γιώργος Θεοδωρίδης μεKTM 500 EXC-F που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ξεπερνώντας τον τραυματισμό του και ο Γιάννης Χασάπης με KTM 350 EXC-F.

Όλοι οι αναβάτες της KTM SEE MICHELIN MOTO MARKET MOTOREX TEAM ENDURO ήταν πρωταγωνιστές στις κατηγορίες τους, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά πως οι μοτοσυκλέτες της KTM και όλο το team που υποστηρίζει την προσπάθεια είναι κορυφαία στη χώρα μας.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της ομάδας στην κατηγορία E1, Δημήτρης Βαρσάμης, κατέλαβε τη δεύτερη θέση με το άψογα προετοιμασμένοKTM 250 EXC-F SIX DAYS.

Στην Ε2 o Αλέξης Ζώρας πήρε ακόμη μία νίκη και ηγείται της βαθμολογίας, με πολύτιμο “βοηθό” την κορυφαία KTM 350 EXC-F SIX DAYS. Στην τρίτη θέση της ίδιας κατηγορίας, με μια KTM 350 EXC-F, βρέθηκε ο Γιάννης Χασάπης.

Στην E3 ο Γιώργος Θεοδωρίδης επέστρεψε δριμύτερος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και, μετά την απουσία στα Μέγαρα, οδήγησε την KTM 500 EXC-F μέχρι την τρίτη θέση του βάθρου. Στην κατηγορία ES ο Μιχάλης Μιμίκος με το δίχρονο KTM 300 EXC TPIήταν δεύτερος, ενώ και οι υπόλοιπες θέσεις του βάθρου ήταν “πορτοκαλί”, με τον Θανάση Γκαγκανάτσιο (KTM 350 EXC-F) να τερματίζει πρώτος και τον Πολύκαρπο Νικολάου (KTM 300 EXC TPI) τρίτος.

O team manager της ομάδας, Στάθης Κοσμίδης, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα και θέσεις στο βάθρο σε όλες τις κατηγορίες. Οι μοτοσυκλέτες μας ήταν άριστα προετοιμασμένες και δούλεψαν άψογα. Έτσι οι αναβάτες επικεντρώθηκαν στον αγώνα. Χαίρομαι που όλο και περισσότεροι αναβάτες με μοτοσυκλέτες ΚΤΜ και Husqvarna μας εμπιστεύονται και έρχονται στις τέντες της ομάδας για να τους παρέχουμε υποστήριξη. Είμαστε Ready to Race τόσο για τον πρωταθλητή μας Αλέξη Ζώρα, όσο και για όσους ζητάνε τη βοήθειά μας. Υπήρξαν οργανωτικά προβλήματα, όμως σέβομαι απεριόριστα την αγάπη, τα έξοδα και τον κόπο των μελών των λεσχών που διοργανώνουν έναν αγώνα και δεν θα ήθελα να σταθώ σε αυτά”. 

Έχοντας πραγματοποιήσει με επιτυχία τους πέντε από τους οκτώ φετινούς αγώνες, η KTM SEE MICHELIN MOTO MARKET MOTOREX TEAM εύχεται καλό καλοκαίρι και ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τις 22 Σεπτεμβρίου στη Σπάρτη.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.