Ο τέταρτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ήταν ο καλύτερος έως τώρα, γεγονός στο οποίο συνέβαλε η εξαιρετική διοργάνωση της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων (ΛΕΜΜ).

Ο αναβάτης της KTM SEE MICHELIN MOTO MARKET MOTOREX TEAM ENDURO, Αλέξης Ζώρας ήταν και πάλι ο νικητής τόσο της γενικής κατάταξης, όσο και της κατηγορίας E2. Με «σύμμαχο» το εξαιρετικό KTM 350 EXC-F SIX DAYS, που κυριολεκτικά «πέταγε» στα χέρια του έκανε τους πάντες να παραδεχτούν την ανωτερότητά του.

Ο δεύτερος εκπρόσωπος της ομάδας στην κατηγορία Ε2, Γιάννης Χασάπης με το KTM 350 EXC-F, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες από αγώνα σε αγώνα, δείχνει τις δυνατότητές του να πρωταγωνιστήσει σύντομα. Ο Γιάννης βρέθηκε στην 5η θέση της κατηγορίας του και στην 9η της γενικής κατάταξης.

Μεγάλη επιτυχία και για τον Δημήτρη Βαρσάμη που εκπροσωπεί την ομάδα στην ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία της E1. Τερμάτισε 2ος με τοKTM EXC-F 250 SIX DAYS και έχασε στις λεπτομέρειες τη διεκδίκηση της πρωτιάς, ενώ ταυτόχρονα η 8η θέση στη γενική αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια του αναβάτη της KTM SEE MICHELIN MOTO MARKET MOTOREX TEAM ENDURO.

Ο Μιχάλης Μιμίκος πάνω στο δίχρονο KTM 300 EXC TPI κατετάγη τρίτος στην κατηγορία ES.

O team manager της ομάδας Στάθης Κοσμίδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Πολλά συγχαρητήρια στη ΛΕΜΜ για την πολύ καλή οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τα μέλη της υπήρξαν πρόθυμα στο να βοηθήσουν και να επιλύσουν όποιο πρόβλημα προέκυπτε. Ήταν ένας ακόμη συναρπαστικός αγώνας, με όμορφες μάχες και εναλλαγές στην κορυφή, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον  μέχρι το τέλος. Το επίπεδο των αθλητών έχει ανέβει σημαντικά και αξίζουν πολλές επιβραβεύσεις για τη “δουλειά” που έχουν κάνει. Οι αναβάτες μας υπήρξαν εξαιρετικοί. Ο Δημήτρης Βαρσάμης αρχίζει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του με αποτέλεσμα να φλερτάρει με την κορυφή.
Ο Γιάννης Χασάπης γίνεται ολοένα και καλύτερος. Έχει πολλές ικανότητες και, όταν σταθεροποιήσει την απόδοσή του, θα πάει ακόμη καλύτερα. Η απουσία του Γιώργου Θεοδωρίδη ήταν εμφανής. Όλη η ομάδα είναι δίπλα του και ευελπιστούμε σε γρήγορη ανάρρωση. Για τον Αλέξη μιλούν τα αποτελέσματα. Φαίνεται η μεθοδική δουλειά που έχει κάνει και το πώς μπορεί να διαχειριστεί κάθε δυσκολία μέσα στον αγώνα».
Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 5 Μαΐου στο Άργος.
Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.