Οι περισσότεροι αναβάτες του ελληνικού Motocross ετοιμάζονται για τους πρώτους αγώνες των πρωταθλημάτων Βορείου και Νοτίου αυτό το Σαββατοκύριακο σε Βισαλτία και Αρχαία Ολυμπία, αλλά θα υπάρξουν και τρεις αναβάτες που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στον δέκατο έβδομο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος MXGP στην γειτονική Τουρκία.

Δεύτερη συμμετοχή για τον πολυπρωταθλητή Παναγιώτη Κουζή που μετά την Σουηδία θα ταξιδέψει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Afyonkarahisar, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από τον περσινό αγώνα, έχοντας κατακτήσει τους πρώτους βαθμούς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. O συγκεκριμένος αγώνας είναι ένας από τους λιγότερο δημοφιλείς του πρωταθλήματος έχοντας τις λιγότερες συμμετοχές και καθώς βρισκόμαστε στο τελείωμα του πρωταθλήματος με αρκετούς αναβάτες να είναι τραυματίες δίνει ξανά βάσιμες ελπίδες στον Κουζή για παρουσία ξανά στην πρώτη εικοσάδα.

Οι Ανδρέας Ανδρέου και Δημήτρης Μπαξεβάνης θα συμμετέχουν στην 2Τ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θέλοντας να μαζέψουν διεθνείς εμπειρίες.

Ο νεαρός από την Χαλκίδα πάρα τις ατυχίες που αντιμετώπισε την φετινή χρονιά, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην ελληνικής ΜΧ2 κατακτώντας τις πρώτες του δυο νίκες σε μεγάλη κατηγορία. Ο Ανδρέου θα είναι ένας από τους νεότερους αναβάτης που θα αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο στο Afyonkarahisa και ο μικρότερος ηλικιακά στην EMX2T.

Ο δυναμικός Καβαλιώτης Δημήτρης Μπαξεβάνης μετά από τον τραυματισμό, που του στέρησε την συμμετοχή στους τελευταίους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, επιστρέφει στην δράση και αν και δεν βρίσκετε στο βαθμό ετοιμότητας που θα επιθυμούσε ρίχνετε στην μάχη οδηγώντας δίχρονη μοτοσυκλέτα σε επίσημο αγώνα μετά από πολλά χρόνια.

Καλή επιτυχία στους Έλληνες αναβάτες, με τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς τραυματισμούς.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.