Δελτίο τύπου

4os ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS 202018-19 Ιουλίου 2020, Προσοτσάνη – Δράμα.

4os αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross και 2ος συνεχόμενος στη νεοσύστατη πίστα της Προσοτσάνης Δράμας. Η ομάδα της Yamaha έκανε ακόμα μια φορά πολύ αισθητή την παρουσία της σε όλες τις κατηγορίες και απέδειξε ότι παραμένει ενεργή και αποτελεσματική ακόμα και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Τουρατζίδης Γιάννης #100 Νικητής στης κατηγορία ΜΧ1

Τον απόλυτο χρόνο της ΜΧ1 πετυχαίνει ο πρωταθλητής Γιάννης Τουρατζίδης (100),  επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά το υψηλό του επίπεδο. Μικρά λάθη που πάντα επιτρέπονται, ακόμα και σε πρωταθλητές του στέρησαν την 1η θέση στο 1ο σκέλος, ενώ παίρνει τον τίτλο του αγώνα από την ξεκάθαρη νίκη στο 2ο σκέλος.

Μπαξεβάνης Δημήτρης #131 Νικητής στην κατηγορία ΜΧ1

Στην ξεχωριστή κατηγορία ΜΧ300, η 1η θέση του Δημήτρη Μπαξεβάνη (131) είναι γεγονός πλέον σε κάθε αγώνα. εκτός από το κύπελλο του 1ου, φεύγει και με το μετάλλιο της 5ης θέσης της ΜΧ1.

Κολλιοπάνος Φοίβος #335

Στην ίδια κατηγορία αγωνίζεται και ο κατά τα άλλα εντουράς αναβάτης Φοίβος Κολλιοπάνος (335), ο οποίος ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου.

Ανδρέου Ανδρέας #101

Μια δύσκολη μέρα για τις κατηγορίες ΜΧ2/ΜΧ2Τ για τους αναβάτες μας, με πτώσεις που τους στέρησαν τα καλύτερα, αλλά δεν τους στέρησαν μια καλή βαθμολογία στην τελική κατάταξη. Στην ΜΧ2 , ο Ανδρέας Ανδρέου (101) καταγράφει το ταχύτερο πέρασμα του διημέρου στην κατηγορία, μας εντυπωσιάζει με τη δύναμη ψυχής που καταθέτει μέσα στο τερέν,  αφού μετά από πτώσεις καταφέρνει να τερματίσει 3ος και στα δύο σκέλη του αγώνα.

Σάγμαλης Αντώνης #192

Αποφασιστικός ακολουθεί και ο Αντώνης Σάγμαλης (192) στην ΜΧ2Τ, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη πετυχαίνοντας τον ταχύτερο χρόνο και στα δύο σκέλη και παρά τις αρκετές πτώσεις που αντιμετωπίζει, ανεβαίνει στο 2ο σκαλί του βάθρου παίρνοντας ταυτόχρονα καιτο μετάλλιο της 5ης θέσης στην ΜΧ2.

Πακαταρίδης Βασίλης #72

Η  κατηγορία OPEN ήταν μια καθαρά ΥΑΜΑΗΑ υπόθεση, αφού το βάθρο βάφτηκε μπλε και μόνο η Yamaha κατάφερε να βρεθεί εκεί. Ο Βασίλης Πακαταρίδης (72) με 2 δεύτερες θέσεις ανεβαίνει στο 2ο σκαλί του βάθρου κρατώντας σταθερά την 1η θέση στη συνολική βαθμολογία.

Γανωτής Δημήτρης #141 Νικητής στην κατηγορία ΜΧ85

Στις μικρότερες κατηγορίες, ΜΧ85 και ΜΧ65, οι μικροί μας αναβάτες αποδείχθηκαν «μεγάλοι» αθλητές και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στην ΜΧ85 ο Δημήτρης Γανωτής (141) κερδίζει στην κατηγορία του και την 1η θέση του αγώνα μετά από εναλλαγή θέσεων (2-1) στα δύο σκέλη. Ο συναθλητής και φίλος του  Ιάκωβος Παπαδόπουλος (313) φεύγει με το μετάλλιο του 4ου στην κατηγορία!

Ταμβάκος Χρήστος #66

Ο νεαρότερος των αναβατών μας Χρήστος Ταμβάκος στην ΜΧ65, μας έβγαλε ασπροπρόσωπους κερδίζοντας την 2η θέση στον αγώνα μετά από 2 επίσης δεύτερες θέσεις στα δύο σκέλη.

Πολλά Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα για τις επιδόσεις αλλά και τη μεταξύ μας συνεργασία!

Μετά από ένα διάλειμμα για καλοκαιρινές διακοπές, τα Δουνέικα Ηλείας μας περιμένουν για τον επόμενο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 5-6 Σεπτεμβρίου 2020.

Ευχόμαστε καλή ξεκούραση και καλές διακοπές σε όλους!

Φωτογραφίες: CP Productions
Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.