Το μεγαλύτερο γεγονός στον κόσμο του Motocross, το Motocross των Εθνών πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην πίστα RedBud της Αμερικής με την ομάδα την Γαλλίας να σηκώνει το τρόπαιο για πέμπτη χρονιά.

Η ομάδα της Γαλλίας η οποία ήταν και η νικήτρια οδηγήθηκε από τον αρχηγό της και παλαίμαχο στους αγώνες MXoN, Gautier Paulin, μαζί με τους Dylan Ferrandis και Jordi Tixier. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε με δύο βαθμούς διαφορά η ομάδα της Ιταλίας με τους Antonio Cairoli, Michele Cervellin και Alessandro Lupino. Την τρίτη θέση του βάθρου συμπλήρωσε η ομάδα της Ολλανδίας με τους αναβάτες Jeffrey Herlings, Calvin Vlaanderen και τον Glenn Coldenhoff.

Η 72η διοργάνωση του θεσμού ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες, καθώς πλήθος θεατών του motocross από όλο τον κόσμο μαζί με τους Αμερικανούς γέμισαν τις πλαγιές του Μίτσιγκαν, για να απολαύσουν τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου να αγωνίζονται για τη χώρα τους.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων, των κατηγοριών και την κατάταξη των χωρών.

Αποτελέσματα αγώνων:

Κατάταξη χωρών:

Αποτελέσματα ανά κατηγορία:

Λ. Ιωαννίδης

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.