Η ΛΕ.Μ. Σπερχειάδας μπορεί να μετράει μόλις λίγα χρόνια από την ίδρυση της αλλά συνεχίζει την παράδοση της παλαιότερης λέσχη ΑΛΜΟΣ.

Με την βοήθεια της ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ. διοργανώνουν αυτό το Σαββατοκύριακο τον δεύτερο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MOTOCROSS έχοντας την στήριξη του Δήμου Μακρακώμης και της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος. Οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν τους συμμετέχοντες του αγώνα.

H επιστροφή της πίστας της Σπερχειάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έρχεται μετά από έντεκα χρόνια, συνδυάζετε και με ρεκόρ συμμετοχών καθώς οι αναβάτες που θα συμμετέχουν θα είναι 164. Oι μπάρες στις τρεις κυρίες κατηγορίες θα είναι γεμάτες, MX1 + MX300 (19+13), MX2 + MX125 (29+10), OPEN (38 ), αλλά δυναμική θα είναι και η παρουσία των μικρότερων κατηγοριών με 36 αναβάτες κάτω των δεκατεσσάρων ετών να απαρτίζουν τις MX85, MX65 και καθώς και της νεοσύστατης MX50. Mαζί τους οι έμπειροι αναβάτες τις κατηγορίας SENIOR και λιγοστές αλλά δυναμικές αμαζόνες της MX WOMAN.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.