ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο ΜΟΣ.Π μετά την διεκπεραίωση του τρίτου και του τέταρτου αγώνα πανελλήνιου πρωταθλήματος  motocross που διεξήχθη  στην ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ στις 4-5 Ιουλίου 2020 και 18-19 Ιουλίου 2020 αντίστοιχα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση του.

Ευχαριστούμε:

– Τη δημοτική αρχή για την στήριξη της.

-Την ΛΕ.Μ.Ε  Έβρου την ΜΟΤΟΛΕΣΧΗ καβάλας τον ΜΟ.Σ.Π και την ομοσπονδία για την συνεργασία τους ενώνοντας τις εμπειρίες τόσων ετών ξεπερνώντας κάθε δυσκολία και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τα πανελλήνια αυτά πρωταθλήματα.

– Τους κριτές  που ήταν ακούραστη στο διήμερα των πρωταθλημάτων .

– Όλους τους χορηγούς ,που παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες, βοήθησαν οικονομικά.

– Ιδιαίτερο ευχαριστώ απευθύνουμε στη YAMAHA  που κάλυψε το μεγαλύτερο ποσό τον εξόδων.

– Όλους τους αθλητές  που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και πιστεύουμε ότι αποζημιώθηκαν πλήρως.

Τέλος θέλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους θεατές που ήθελαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες αλλά απαγορεύσαμε την είσοδο λόγω των συνθηκών που επικρατούν.

Τα καλυτέρα έρχονται

Με εκτίμηση

ΜΟ.Σ.Π

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.